Produkte e Shtëpisë

Kafe Turke

Kafe Ekspres

Zahire Organic Market

Zahire 

Organic Market

Në pikat më të reja të Sophie do gjeni kënde me produkte të Zahire Organic Market.

Zahire është zinxhir dyqanesh me produkte organike tradicionale, të prodhuara në mënyrë artizanale. Ajo e ka nisur aktivitetin e saj në fillim të vitit 2018-të .

Idea e krijimit të këtij aktiviteti erdhi si dëshirë për të mbështetur fermerët vendas dhe konkretisht fermën e zhvilluar nga krijuesit e Sophie dhe Zahire-së në vendin e quajtur “Luadhi i Çelos”, Pogradec.

Mjaltë

Kefir

Kumbull Narden

Trahana

Vezë

Qumësht

Qepë Lini

Petka

Kontakt

Rr. Kavajës, pranë ish Parkut të Autobuzave.

[email protected]

[email protected]

+355 69 80 81 335

Lajmet & Ofertat e fundit

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Rrjetet Sociale

Copyright ©2019 All rights reserved Sophie Caffe | Powered by InfinitDev