Bohemian

Korcë

La vie Boheme

Korça është një ndër destinacionet më të preferuara në Shqipëri. Njohur ndryshe si “Qyteti i Serenatave”, ky vend mbart vlera të rralla kulturore. Kuzhina e shijshme, traditat e veçanta, promovimi i birrës së parë shqiptare si dhe, shumllojshmëria e aktiviteteve argëtuese, e bëjnë qytetin e Korçës një vend shumë të dashur për të gjithë. Korça cdo vit pret mijëra turistë vendas dhe të huaj, për të shijuar pamjet fantastike të qytetit, ku mund të përmendim Katedralen « Ringjallja e Krishtit », Shkollën e Parë Shqipe dhe sigurisht Pazarin e Vjetër, i cili tërheq çdo vit vëmendjen e turistëve dhe e bën këtë qytet akoma dhe më të veçantë.

Rreth Nesh

Në qendër të Pazarit të Vjetër ndodhet « Bohemian Sophie Korçë », e cila është pjesë e rrjetit të madh « Sophie Caffe »

« Bohemian Sophie Korçë » vjen me një stil të vecantë, jo vetëm kafeteri , por edhe me sektor akomodimi ku do të gjeni dhoma me hapësira të bollshme,  wi-fi, televizor, mini bar si dhe, një pamje të mrekullueshme nga dritaret ku shfaqet mrekullisht Pazari i vjetër . Një arkitekturë bohemiane unike, staf mikpritës dhe i kulturuar, larmishmëri produktesh dhe street party-t kryesisht gjatë periudhave festive, ju japin një arsye më shumë për të kaluar fundjavën tuaj në Korçë dhe pse jo të shfrytëzoni ambientet tona për të shijuar atmosferen « Boheme » që Sophie ofron.

Sophie ju pret në Korçën e bukur !

Booking

© All Rights Reserved 2020