New  Born-i Sophie në Kosovë

New Born-i Sophie në Kosovë

Dëshira jonë është të gjendemi gjithmonë sa më pranë kafedashësve tanë kudo që ata ndodhen. Një objektiv i cili sapo është bërë i prekshëm në territorin e Kosovës. Që prej 30 dhjetorit 2019, Sophie Caffe ndodhet edhe në Prishtinë në qendrën tregtare Royal Mall. Për të...
Produktet e fundvitit në Sophie Caffe.

Produktet e fundvitit në Sophie Caffe.

Vera e Ngrohte dhe Rakia e pjekur janë dy produktet tona të veçanta të ruajtura posaçërisht për periudhën e festave të fundvitit. Çfarë duhet në netët e ftohta të dimrit? Një gotë verë të ngrohtë në darkë pas pune në një ambjent mikpritës , muzikë...